Hier onder zijn enkele sfeerimpressies te zien, waarbij de woonaccessoires
van Tofff by Kyra gebruikt zijn.

Hier zijn enkele sfeerimpressies te zien. Op www.instagram.com/tofffbykyra zijn onder het Hoogtepunt kopje “Happy Customers” meer sfeerimpressies te bekijken die door klanten van Tofff by Kyra zijn ingestuurd.

TofffbyKyra-bed-slaapkamer-bruine-accessoires
De slaapkamer

“Your home should tell the story of who you are, and be a collection of what you love” – Nate Berkus

Sfeer creeër je niet alleen in de huiskamer, maar ook in de badkamer, gang, keuken en slaapkamer.
Door de juiste accessoires te plaatsen in een overeenkomende kleurenpalet zorgt dit niet alleen voor een huiselijk gevoel, maar kan dit ook invloed hebben op de nachtrust.

Zwarte accessoires

“Every room needs a touch of black, just as it needs at least one antique piece”
– Jan Showers

Waar vroeger zwarte accessoires nauwelijks te vinden waren in huis, is deze kleur weer onmisbaar in het interieur. Een kleine zwarte touch zoals een theelichtje of een vaas van zwart gerookt glas, zorgt er voor dat het object een ware eyecatcher is in huis.

TofffbyKyra-Black-glow-theelicht-houder
Planten

“You can’t buy happiness, but you can buy plants and that’s pretty much the same thing” – Pinterest

Planten, je houd er van of niet. Ik zelf hou van planten en heb in de laatste 2 jaar redelijke groene vingers ontwikkeld. Planten zijn bijna onmisbaar in een interieur, of het nu echte of kunstplanten zijn.
Wist je dat bepaalde planten weer hip zijn na 30 jaar? Denk maar aan de Pannenkoek-plant (Pilea Peperomioides), de Gatenplant (Monstera Deliciosa) en aan de Strelitiza Nicolai. En als je zo’n prachtige plant in huis hebt, moet er natuurlijk ook een prachtige pot of Zeegras mand omheen, om het plaatje af te maken.